BOARD YOGA

Yoga på vatten kräver ditt totala fokus och närheten till vatten tillför en extra dimension.
 

SUP Pilates

BOARD YOGA

Schemalagda kurser och drop-in klasser i Board-Yoga återkommer våren 2022. Håll utkik här på hemsidan och sociala medier för mer information.

Vill du inte missa någon information? Skriv upp dig på mejllistan för nyhetsbrev!

Hoppas vi ses på vattnet!

Bokningsförfrågan Board Yoga

Välj ett alternativ

* Bokning sker i mån av plats. Om det finns lediga platser får du en bokningsbekräftelse per mejl, anmälan är då bindande.

Ditt meddelande har skickats. OBS ibland hamnar bokningsbekräftelse i skräpposten - kika där om du inte fått svar inom 24 h.

IMG_6875.jpg
SUNDSVALLSUP_YOGA.jpg

BRA ATT VETA

Brädorna från Kona Sports är väldigt stabila och de Yoga-positioner (asanas) vi utför är anpassade för en nybörjar-paddlare liksom en nybörjar-yogi. Varje pass anpassas till rådande väder och efter gruppens nivå. Utgångspunkten är att ha roligt, låta dig omslutas av vågskvalpens harmoni, och göra det som passar och känns bra för just dig, denna dag.

 

Säkerhet

Innan varje pass hålls alltid en säkerhetsgenomgång. Flytväst finns alltid tillgängligt för de som hyr SUP-bräda. Brädorna kommer i de flesta fall att vara förankrade med ankare och vi håller oss nära land.

Kläder

Våtdräkt, badkläder eller vanliga träningskläder rekommenderas. Klä dig efter väder! Barfota eller våtskor/badskor rekommenderas. Om det är kylig vind kan det vara skönt att ha en vindtät jacka och mössa på sig. Solkräm efter behov. Ta alltid med torrt ombyte!

Vattentäta påsar för förvaring på SUP-brädan finns tillgängligt för uthyrning i mån av tillgänglighet.

Ta med: Vattenflaska, torrt ombyte.

IMG_4957_edited.jpg
image0.jpeg

VAD ÄR BOARD YOGA?

Yoga på en SUP-bräda på vattnet är avslappnande samtidigt som det är spännande. Framförallt är det väldigt roligt!
Eftersom vind, väder och annat som råkar hända runtikring skapar en unik scen för klassen varje gång blir Board Yoga klasserna väldigt dynamiska. Vatten och paddel integreras som en naturlig del av klassen, vilket öppnar upp för väldigt lekfulla och roliga Yoga-positioner.

 

VILKEN SORTS YOGA ÄR DET SUNDSVSALL SUP PRAKTISERAR?
Instruktör Jorunn Falkenhaug är utbildad och rekommenderad Board Yoga instruktör genom Board Yoga Sweden. Board Yoga Sweden har under många år utvecklat SUP Yogan och arbetat fram en dynamisk och inkluderande form av Yoga. Board Yoga är långt ifrån att flytta ut en Yoga-klass på vattnet, med Board Yoga får deltagaren uppleva vattnet på ett helt nytt plan.

 

Största delen av en Board-Yoga klass genomförs med Yoga-positioner i flow., dvs. i rörelse.

VILKEN NIVÅ ÄR DET PÅ KLASSEN?
Utgångspunkten för våra Board Yoga klasser är att det är en nyfiken nybörjargrupp, eftersom de flesta inte har praktiserat Board Yoga tidigare, det kommer däremot inte vara svårt att bli utmanad för den som vill det! Klassen anpassas alltid efter deltagarnas nivå och allt som händer runtikring. Detta skapar en dynamisk klass, där vi hela tiden måste vara närvarande i stunden. Många brukar känna att det är en upplevelse i sig bara att få vara på en flytande bräda, komma nära vattnet, och att det ger lugn och energi på samma gång.

Välkommen att testa!

BOARD YOGA