SUP Teknikpass

Är du nybörjare på SUP-brädan? Eller har du paddlat ett tag och är redo att finslipa tekniken? Boka ett teknikpass med instruktör!

ERBJUDANDEPROVA-PÅ SUP-PADDLING på Sidsjön 19 juni, 13.00-16.00
INFO: Prova på SUP-paddling med instruktör! 100 sek/person, 45 min.
Ingår: Introduktion på land, instruktör på vattnet, bräda, paddel, leash, flytväst. Våtdräkt ingår ej men går att hyra separat.
En grupp på max 8 personer börjar varje hel timme (13, 14, 15). Till anmälan

TEKNIKPASS

 Nivå 1 - Nybörjarpass 1,5 h 

För dig som aldrig provat SUP/testat enstaka tillfälle. Vi  börjar med en teoretisk del (ca 20 min) på land där vi går igenom utrustningen, säkerhet och grundläggande paddelteknik. Därefter tar vi oss ut på vattnet och övar på grundläggande moment och räddningstekniker.

Nivå 2 - Teknikpass fortsättning 1,5 h

För dig som paddlat ett tag och känner dig redo för att utvecklas i din paddlingsteknik. Passet börjar med en teoretisk del på land, ca 20 min, där vi går igenom paddlingsteknik på en mer avancerad nivå än i nybörjarpasset samt strategier för paddling i olika typer av väder och vind. Här finns även möjlighet att ta upp olika frågeställningar som kursdeltagarna är intresserade av. Den praktiska delen inkluderar olika teknikövningar kopplat till paddeltaget, olika svängar, förflyttning på brädan/balans samt räddningsteknik.

Anpassas efter deltagarnas nivå.​

SUNDSVALLSUP_SIDSJÖN_.jpg
Teknikpass SUP_.png

PRIS

1,5 h - 2 personer

1,5 h - 3-4 personer

1,5 h - 5-8 personer

Barn 12-17 år i sällskap av vuxen,

annars ord. pris.

SUP-bräda med tillbehör ingårDu kan även delta med egen bräda (samma pris). 

500 SEK/person

400 SEK/person

350 SEK/person

250 SEK/person

BOKA HÄR