top of page

 SUP Teknikpass

Är du nybörjare på SUP-brädan? Eller har du paddlat ett tag och är redo att finslipa tekniken? Boka ett teknikpass med instruktör!

Vill du delta på nybörjarpaddling SUP i grupp, men hittar inga bokningsbara teknikpass i kalendern? Hör av dig så kan vi kanske ordna ett datum! 

TEKNIKPASS

Plats: Sundsvall SUP har för närvarande ingen fast lokal att utgå från utan plats för teknikpass kan bestämmas efter önskemål. Sidsjön i Sundsvall är standard-lokal och rekommenderas för nybörjare om inget annat önskas.

 

Nivå 1 - Nybörjarpass 1,5 h

För dig som aldrig provat SUP/testat enstaka tillfälle. Vi  börjar med en teoretisk del (ca 15 min) på land där vi går igenom utrustningen, säkerhet och grundläggande paddlingsteknik. Därefter tar vi oss ut på vattnet och övar på grundläggande moment, som att ta sig upp till stående och enklare svängar.

Nivå 2 - Teknikpass fortsättning 1,5 h

För dig som paddlat ett tag och känner dig redo för att utvecklas i din paddlingsteknik. Passet börjar med en teoretisk del på land, ca 20 min, där vi går igenom paddlingsteknik på en mer avancerad nivå än i nybörjarpasset samt strategier för paddling i olika typer av väder och vind. Här finns även möjlighet att ta upp olika frågeställningar som kursdeltagarna är intresserade av. Den praktiska delen inkluderar olika teknikövningar kopplat till paddeltaget, olika svängar, förflyttning på brädan/balans samt räddningsteknik.

Anpassas efter deltagarnas nivå.​

SUNDSVALLSUP_SIDSJÖN_.jpg
Teknikpass SUP_.png

PRIS

1,5 h - 1 person

1,5 h - 2 personer

1,5 h - 3-4 personer

1,5 h - 5-6 personer

Ungdomar 15-17 år*

SUP-bräda med tillbehör ingårDu kan även delta med egen bräda (samma pris). 

* Brädor och paddlar är för vuxna och kan vara svårpaddlade för barn under 15, beroende på längd m.m.

750 SEK/person

500 SEK/person

400 SEK/person

350 SEK/person

250 SEK/person

BOKA HÄR

bottom of page