top of page

HÄNG MED PÅ ÄVENTYR PÅ VATTNET!

Turpaddling är ungefär som det låter - man paddlar på tur för att uppleva fin natur. Beroende på årstid finns det olika turer som är extra fina samt att tillgängligheten är olika. Vissa turer är från A till B, medan andra är en runda.

TURPADDLING

TURPADDLING

PLANERADE TURER
Inga planerade turpaddlingar just nu.

Vid förfrågan kan turpaddling arrangeras för grupper från 4 till 10 personer - kontakta mig för mer information.

BOKA HÄR

Ljustorpsån
IMG_9670.jpg

FRÅGOR

HUR SKER BETALNING?
Via inbetalning till swish eller bankgiro. Instruktioner i bokningsbekräftelse.

KAN JAG DELTA MED EGEN BRÄDA?
Ja självklart! Ange i bokningen att du har egen utrustning så justeras priset därefter.

VAD SKA MAN HA FÖR KLÄDER?
SOMMAR
På sommaren när det är varmare i vattnet går det bra med badkläder eller en tunn våtdräkt. Sommartid paddlar vi barfota.

VÅR och HÖST
Under vår och höst är torrdräkt eller våtdräkt (minst 3 mm gärna mer!) en extra säkerhet att ha på sig, eftersom man snabbt blir nedkyld i blöta kläder. Dessutom blir blöta kläder och skor väldigt tunga vilket är ännu en säkerhetsrisk i det fall det uppstår en situation där man behöver simma. Om du inte har egen våtdräkt finns det våtdräkter att hyra i främst damstorlekar, samt våtskor i ett antal storlekar. Under hyrd våtdräkt bär vi badkläder. Det kan även vara skönt att ha neoprenhandskar och neoprenmössa men det är inget måste. I våtskor kan du ha ett par ullsockor eller neoprenstrumpor om du vet med dig att du fryser lätt om fötterna.


TA MED
Vatten, solkräm, extra ombyte. Behöver du bära glasögon/solglasögon - använd säkerhetslina till glasögonen, annars är risken stor att du tappar dem i vattnet!

DRY BAG
Alla deltagare får låna en dry bag (20 L) som spänns fast på brädan medan vi paddlar. Packa gärna i en påse eller väska som du lätt kan lägga ner i din dry bag.

bottom of page